Condiții de participare în cadrul Atelierelor Belladona Art

Dragi elevi, parinti si prieteni ai Atelierelor Belladona Art,

Pentru buna desfasurare a activitatii pe care o practicam cu mult profesionalism inca din anul 2015, dar cu o experienta de peste 10 ani in domeniul Educatiei prin Arta va invitam sa cititi conditiile de participare din cadrul Atelierelor Belladona Art pentru Copii si Adulti:

Informatii si plati:

 1. Activitatea de Invatamant Cultural in domeniul Arte Plastice organizata de catre Belladona Art cuprinde grupe separate si sedinte individuale pentru copii, tineri si adulti.
 2. Materialele de pictura sunt incluse in taxa abonamentelor. (In cazul Sedintelor de Pictura Copii si Adulti cu profesor personal, elevii isi achizitioneaza materialele separat)
 3. Locul elevilor in cadrul Atelierelor noastre se rezerva prin plata integrala a taxei de participare, respectand perioada de inscriere aferenta. In cazul participarii la o singura sedinta, Belladona Art va comunica taxa respectivei sedinte.
 4. Plata se poate realiza si prin banca (transfer bancar).
 5. Atelierele sunt organizate si tinute de catre artist vizual pedagog Simona Zalinca si colaboratori profesionisti.

Politica de returnare:

 1. Taxa Atelierelor nu se mai returneaza dupa emiterea facturii.
 2. Retragerea de la Ateliere se poate face o data cu expirarea contractului semnat.
 3. Daca Belladona Art va inchide Atelierele inainte ca ele sa inceapa, toata taxa va fi returnata sau dupa caz se va returna suma sedintelor ramase.

Politica ATELIERELOR BELLADONA ART ON-LINE:

 • Dupa efectuarea platii, locul este rezervat pana la expirarea modulului indiferent daca elevul este prezent in cadrul sedintei on-line sau absenteaza. Nu se fac recuperari, taxa cursului nu se restituie.
 • Locurile se ocupa in ordinea solicitarilor cererilor, pana la 10 participanti/ curs on-line.
 • La finalul modulului, se poate achizitiona urmatorul modul de sedinte, tematica fiind reactualizata.
 • SC.BELLADONA ART SRL. isi rezerva dreptul de a reprograma sedintele on-line in functie de date neprevazute ce pot sa apara.

Politica ATELIERELOR BELLADONA ART:

 1. Recuperarea Atelierelor nu este posibila, deoarece toate sedintele se tin, profesorul fiind prezent in Sala de atelier. Absentele sunt asumate de catre participanti, indiferent de natura lor (motive personale, medicale, conditii meteo, etc.) In cazul in care se absenteaza, temele pierdute se lucreaza de catre participant acasa, urmand sa primeasca o corectura/ indrumare cand revine la Atelier,  din partea profesorului Belladona Art.
 2. In cazul Sedintelor de Pictura Copii si Adulti cu profesor personal programul se stabileste de comun acord, respectand datele din contract.
 3. Rezervarea locurilor in cadrul Atelierelor Belladona Art este posibila in ordinea sosirii cererilor si plata integrala a taxei de participare.
 4. Evolutia artistica a participantilor depinde de implicarea elevilor si atentia acordata explicatiilor, de studiul individual si retinerea informatiilor invatate!
 5. BELLADONA ART isi rezerva dreptul de a reprograma Atelierele in functie de date neprevazute ce pot aparea.
 6. BELLADONA ART isi rezerva dreptul de a isi alege elevii participanti din cadrul Atelierelor.
 7.  Conform Regulamentului UE2016/679 care intra in vigoare incepand cu 25.05.2018, va informam ca datele personale ale participantilor in cadrul BELLADONA ART nu sunt folosite in alte scopuri decat in cel al inscrierii in cadrul institutiei noastre.

Alte servicii BELLADONA ART:

 1. Serviciile de consultanta, analiza mapelor pentru concursuri sau diferite testari/ verificari, se realizeaza platind taxa aferenta.
 2. Serviciile suplimentare de Atelier (PRACTICE) de vernisare si/ sau inramare (cu recomandarea de specialitate a modelului ramei) a lucrarilor se pot solicita la cerere contra cost.

Va multumim pentru intelegere!

Cu stimă,

Simona Zalinca, Director General Belladona Art

logo-belladona-art-jpg