Echipa BELLADONA ART

Untitledz.pngProf. SIMONA CRISTINA ZALINCA

Pregătire profesională:

Nascută la 25 noiembrie 1987 în Bucureşti, Simona Cristina Zalinca este absolventă a profilului Arte Vizuale – Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” şi absolventă licenţiată la Universitatea Natională de Artă din Bucureşti în domeniul Arte Plastice, Decorative şi Design cu specializarea Design Vestimentar, în anul 2009.

A participat la evenimente premiate şi la numeroase expoziţii de icoane pe sticlă si arte decorative, expunand lucrari de pictura si creatii vestimentare in cadrul expozitiilor colective. În anul 2006 a lucrat în domeniul conservării şi restaurării picturii murale (ansamblurilor picturale – Pridvor) la Biserica cu hramul „Trei Ierarhi” – Colţea, în Bucureşti.

Cu o vastă experienţă ca pedagog, a îndrumat copii şi adulţi în domeniul artelor plastice, organizând numeroase programe educative şi recreative în colaborare cu diferite instituţii.

În prezent este profesor de pictură (formator de artă), fondator si director general la BELLADONA ART SRL.

CV-europass-2019-simonazalinca-ro 

Portofoliu online: http://www.simonazalinca.wordpress.com


Asist. CRISTINA CIUPERCA cp2

Nascuta la 23 aprilie 1995, Cristina Petrescu este o tânără absolventă a Facultății de Sociologie și Asistentă Socială din Universitatea din București, generația 2017.

A absolvit cu rezultate deosebite modulul pishopedagogic – nivel I din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației. Avand experienta ca pedagog in cadrul Atelierelor de Pictura organizate de catre Belladona Art, participa activ la indrumarea educativa a copiilor pe tot parcursul activitatilor.

 Este un sociolog dedicat problemelor sociale iar acuratețea științifică a prelegerilor sale de la cursurile de Sociologia familiei, Familia contemporană și Medierea conflictelor familiale o recomandă ca un tânăr cercetător bine definit metodologic și adaptat profesiei de sociolog.


 
 
 
Asist. ANDREEA LUNGU
 
Nascuta la 31 decembrie 1997, Andreea Lungu este studenta la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – din cadrul Universitatii Bucuresti. Studiaza la sectia Pedagogie, din anul 2016.
 
Se implica in programele educationale din cadrul Atelierelor de Educatie prin Arta  organizate de catre Belladona Art si ii indruma pe copii pe parcursul sedintelor, ajutandu-i sa isi dezvolte abilitatile si aptitudinile, ghidandu-i spre consolidarea talentului lor.
 
 
 
 
 


Un comentariu

Un gând despre „Echipa BELLADONA ART

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.