Ședințe ART HOBBY pentru adulți cu profesor personal

  1. Sedinte ART HOBBY (pictura, desen) cu profesor personal.

Adresate persoanelor care doresc sa studieze artele plastice sau grafice acasa, Belladona Art organizeaza SEDINTELE DE PICTURA cu  PROFESOR PERSONAL.

Atentie!

Deoarece solicitarile sunt numeroase pentru acest program, inscrierile se fac din timp, in ordinea solicitarilor primite si in functie de orarului profesorului.

Sedinte ART HOBBY (pictura, desen) cu profesor personal – se adreseaza persoanelor din sectoarele 1 – 6. Continuitatea sedintelor este recomandata pentru ca se urmareste evolutia artistica a participantilor. Se percepe taxa suplimentara + taxa sedintei, in cazul locatiilor in afara Bucurestiului (spre exemplu: Pipera, Voluntari, Chitila, Chiajna, Domnesti, Corbeanca,  Saftica, etc.)

– Echipa Belladona Art cuprinde profesori specializati in domeniu si cu o vasta pregatire pedagogica.

Simona Zalinca – Coordonator programe educationale si formator de arta acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, profesor pedagog si artist vizual cu studii de specialitate absolvite in cadrul Universitatii de Arta din Bucuresti – licentiata in Arte Decorative si Design si master Mentoratul în Educație în cadrul Facultății de Psihologie si Stiintele Educatiei, fondator Atelier Belladona Art din anul 2015.

– O sedinta dureaza 1h si 30 min si este practica. Se realizeaza o lucrare sub atenta indrumare a profesorului. Descrierea temei inseamna si o scurta documentare cu imagini din albume de arta.

– Sedintele se tin numai in cursul saptamanii, de luni pana vineri.

MAI MULTE INFORMATII SE COMUNICA LA CERERE. simona_zalinca@yahoo.com

 

2. Oferta CORPORATE pentru workshopurile angajaților tăi – Ateliere Adulți – Relaxare prin ARTĂ

Şedintele de pictură pentru adulti au rol de relaxare, de socializare şi de practicare a unui hobby intelectual menit să împlinească dorinţele de libertate interioară. Exerciţiul, noţiunile invăţate,  experimentele, dorinţa de autodepăşire şi cunoaştere şi lucrările realizate vor aduce o mulţumire de sine dar şi o încredere mai mare în propria viziune. Preocuparea gândirii temelor, documentările făcute, lecturile parcurse şi calea de exprimare a unui sentiment vor contribui semnificativ la dezvoltarea personală, indiferent de vârstă.